VÅRA OMRÅDEN

INBROTTSLARM

Skydda er egendom från inbrott. Vi arbetar med allt ifrån interna inbrottslarm till uppkopplade inbrottslarm mot flertalet olika vaktbolag, välj det vaktbolag som huserar i ert område.

KAMERAÖVERVAKNING

Kameraövervakning är bra både för brottsförebyggande men även ett bildmaterial som ger er en brottsuppklarande effekt. Vi arbetar med olika typer av kameraövervakning.

BRANDLARM

Låt oss hjälpa er med en billig investering om olyckan skulle vara framme. Vi arbetar med flertalet olika brandlarmsfabrikat och lösningar som är kopplade mot räddningstjänsten.

PASSERSYSTEM & PORTTELEFONI

Vi arbetar med smarta och ekonomiskt fördelaktiga lösningar inom passersystem och porttelefonisystem. Vi har lösningar för företag och flerbostadshus där vi kan garantera er en såväl ekonomisk som tidssparande lösning.

DATANÄT & FIBERNÄT

Vi är behjälpliga med att välja en kostnadseffektiv lösning för er. Vi hjälper er med allt från att dra/blåsa fiber från inkommande servis in i er lokal till att dra ut ert interna nätverk. Vi hjälper er även med installation av hårdvara såsom brandväggar och accesspunkter. Vi är ECS Certifierade för Data & Fibernät.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller funderingar angående
något? Tveka då inte på att kontakta oss!

    Bevisa att du är människa genom att välja Bil.